تغییر یا لغو برنامه

ارتقا، تغییر برنامه، یا لغو اشتراک خود را و چه اتفاقی برای رزومه شما می افتد.

اشتراک خود را تحت فائلینگ مدیریت کنید.

ارتقاء یا تغییر برنامه

انتخاب کنید ترمیم یا تغییر برنامه و چک کردن کامل. ویژگی های جدید به محض اینکه پرداخت انجام شود باز می شوند.

لغو

انتخاب کنید لغو اشتراک و تایید. شما برنامه خود را تا پایان دوره ای که پرداخت کرده اید نگه دارید؛ صفحه ی صورتحساب تاریخ را نشان می دهد. پس از آن حساب شما به برنامه رایگان منتقل میشه.

چه اتفاقي با سيف هاي شما ميفته؟

CV شما هرگز وقتی نقشه تموم میشه حذف نمیشه. ویژگی های پرداخت شده متوقف می شوند: به عنوان مثال، رزومه هایی که از قالب های Pro استفاده می کنند هنوز باز و ویرایش می شوند، اما برای صادرات نیاز به یک قالب رایگان یا یک برنامه پرداخت شده دارند.