صفحه امنیت حساب هر دستگاهی را که به حساب شما وارد شده و خدمات شما را می توانید با آن وارد کنید نشان می دهد.
جایی که ثبت نام کردی
هر جلسه دستگاه را نشان می دهد، آخرین بار چه زمانی فعال بود و چگونه وارد شده بودید. برای پایان دادن به یک جلسه، Sign Out را انتخاب کنید، یا از تمام دستگاه های دیگر برای حفظ تنها دستگاهی که از آن استفاده می کنید.
اگر دستگاهی را می بینید که نمی شناسید، آن را امضا کنید و بلافاصله رمز عبور خود را تغییر دهید.
حساب های مرتبط
اتصال Google یا Facebook برای ورود با یک کلیک. برای حذف یکی از آنها Disconnect را انتخاب کنید. حداقل یک راه برای ورود داشته باشید، مانند رمز عبور، قبل از قطع اتصال آخرین سرویس.