تاریخچه نسخه ها وضعیت قبلی رزومه شما را حفظ می کند، بنابراین می توانید بدون نگرانی آزمایش کنید. آن را با تاریخ در سازنده باز کنید.
چگونه نسخه ها ایجاد می شوند
- Autosave: نسخه ها به طور خودکار در هنگام ویرایش نگهداری می شوند.
- رشادنامه: انتخاب کنید نسخه را ذخیره کنید و یک برچسب اختیاری مانند "پیش از تخصیص برای Acme" اضافه کنید.
- کارگر: ویرایش هایی که توسط افراد در یک لینک ویرایش انجام شده است نیز ضبط می شود.
نسخه های مقایسه
یک نسخه را انتخاب کنید تا ببینید که از آن زمان چه چیزی تغییر کرده است، زمینه به زمینه. برای مقایسه دو نسخه با یکدیگر از با مقایسه کنید.
بازگرداندن یک نسخه
انتخاب کنید استعد این نسخه. بازپرداخت یک نسخه جدید با محتوای قدیمی اضافه می کند، بنابراین هیچ چیز بیش از حد نوشته نمی شود و شما همیشه می توانید به عقب برگردید.
چقدر نسخه ها رو مي توني ببيني و تا چه مدت، بستگی به برنامه ات داره. نسخه های قدیمی تر فراتر از محدودیت برنامه شما پنهان شده، نه حذف شده است.