Planınızı değiştirmek veya iptal etmek

Kayıtınızı yükseltin, planınızı değiştirin veya aboneliğinizi iptal edin ve CV'lerinize ne olacak.

Aboneğinizi Faturasyon altında yönetin.

Planı yükseltmek veya değiştirmek

Yenileştirme veya Planı değiştirin ve tamamlayın. Ödeme tamamlandığında yeni özellikler açılır.

İptal

Aboneyi iptal ve onay seçin. Ödemenizin sonuna kadar planınızı tutarsınız; fatura sayfasında tarih belirtilir. Bundan sonra, hesabınız ücretsiz plana geçiyor.

Yaşam özetlerinize ne olacak?

Bir plan bitince CV'leriniz asla silinmez. Ödenmiş özellikler sona erer: örneğin, Pro şablonları kullanan CV'ler hala açılır ve düzenlenir, ancak ihraç etmek için ücretsiz bir şablon veya ücretli bir plan gerekir.