Mengubah atau membatalkan rancangan anda

Peningkatan, ubah rancangan, atau membatalkan langganan anda dan apa yang berlaku kepada CV anda.

Mengurus langganan anda di bawah Billing.

Peningkatan atau perubahan rancangan

Pilih Peningkatan atau Perubahan rancangan dan lengkapkan pengecasan. Fitur baru dibuka sebaik sahaja pembayaran selesai.

Batalkan

Pilih Hasil langganan dan mengesahkan. Anda menyimpan rancangan anda sehingga akhir tempoh yang anda bayar; halaman bil menunjukkan tarikhnya. Selepas itu, akaun anda akan beralih ke rancangan percuma.

Apa yang berlaku dengan CV anda

CV anda tidak pernah dipadamkan apabila rancangan berakhir. Fitur berbayar berhenti: contohnya, CV menggunakan templat Pro masih dibuka dan diedit, tetapi memerlukan templat percuma atau rancangan berbayar untuk dieksport.