Het veranderen of annuleren van uw plan

Upgradeer, verander je plan, of annuleer je abonnement en wat er met je cv gebeurt.

Beheer uw abonnement onder Billing.

Verbetering of wijziging van het plan

Kies voor Upgrade of Change plan en complete checkout. Nieuwe functies worden ontgrendeld zodra de betaling is gedaan.

Afzegging

Kies Abonnement annuleren en bevestig. U houdt uw plan bij tot het einde van de periode waarvoor u hebt betaald; op de factuurpagina staat de datum. Daarna gaat je account naar het gratis plan.

Wat gebeurt er met je cv?

Je cv wordt nooit verwijderd wanneer een plan eindigt. Betaalde functies stoppen: bijvoorbeeld worden cv's met behulp van Pro sjablonen nog steeds geopend en bewerken, maar een gratis sjablon of een betaald plan nodig om te exporteren.