Met een bewerkingslink kunnen andere mensen met je cv werken. Het is nuttig als een mentor of vriend je cv bekijkt.
Iemand uitnodigen.
- Maak je CV open en kies Deel.
- Stel Access op Edit link, en voeg een wachtwoord toe als je wilt.
- Stuur de link. Uw medewerker geeft hun naam en e-mail in zodat hun bewerkingen worden toegeschreven.
Terwijl jullie samen bewerken
Je ziet wie er in het cv staat en welke deel elke persoon redigeert. Veranderingen verschijnen meteen voor iedereen en de versiegeschiedenis registreert de bewerkingen van elke medewerker.
Beperkingen
Bewerk links en het aantal medewerkers per CV hangt af van uw plan. Als de limiet bereikt wordt, ziet een nieuwe medewerker een bericht waarin wordt gevraagd om later opnieuw te proberen. Verwijder de link op elk moment om de toegang te verwijderen.