Het delen van uw cv met een link

Creëer alleen leesbare links met een vervaldatum en wachtwoord, volg views en herroepe toegang.

Met een deellink kan iedereen uw cv bekijken in de browser zonder een account. Maak je CV open en kies Deel.

Een link maken

  • Access: een link voor lees alleen, of een edit link voor medewerkers.
  • Vervalt: binnen 24 uur, binnen 7 dagen of nooit.
  • Password: optionele. Kijkers hebben de link en het wachtwoord nodig.

Kies Create share link, dan Copy om de URL te kopiëren.

Beelden en herroeping

Elke actieve link laat zien hoeveel keer deze is bekeken. Selecteer Revooke om een link te stoppen. Iedereen die het gebruikt, wordt meteen afgesloten.

Het delen heeft een geverifieerd e-mailadres nodig. Het aantal links dat je kunt maken hangt af van je plan.