Zmiana lub anulowanie planu

Zmień swój plan lub anuluj swoje subskrypcje i co się stanie z Twoimi CV.

Zarządzaj subskrypcją w Billing.

Ulepszenie lub zmiana planu

Wybierz Upgrade lub Change plan i zakończ kasę. Nowe funkcje odblokowują się, gdy tylko płatność zostanie zrealizowana.

Odwołanie

Wybierz Anulować subskrypcję i potwierdzić. Zapłaciłeś do końca okresu, a na stronie fakturowej znajduje się data. Następnie konto przejdzie na bezpłatny plan.

Co się stanie z twoimi CV?

Twoje CV nigdy nie są usunięte, gdy plan się kończy. Funkcje płatne przestają być dostępne: na przykład, CV używające szablonów Pro nadal otwierają się i edytują, ale potrzebne są darmowe szablony lub płatny plan eksportowy.