Udostępnianie CV z linkiem

Tworzyć linki wyłącznie do odczytu z datą wygaśnięcia i hasłem, śledzić widoki i odwołać dostęp.

Połączenie udostępniania pozwala każdemu przeglądać Twoje CV w przeglądarce bez konta. Otwórz swoje CV i wybierz Share.

Tworzenie połączenia

  • Przystęp: link tylko do odczytu lub link do edycji dla współpracowników.
  • Wykracza: w ciągu 24 godzin, w ciągu 7 dni lub nigdy.
  • Hasło: opcjonalne. Oglądający potrzebują linku i hasła.

Wybierz Create share link, a następnie Copy aby skopiować adres URL.

Widok i odwołanie

Każdy aktywny link pokazuje, ile razy został obejrzany. Wybierz Odwołaj aby zatrzymać połączenie. Każdy, kto go używa, jest odłączony.

Dzielenie się potrzebuje zweryfikowanego adresu e-mail. Liczba linków, które możesz utworzyć, zależy od twojego planu.