Управляйте своїм підписом під Біллюванням.
Обновлення або зміна плану
Виберіть Повернення або Зміна плану і завершити розплату. Нові функції розблокуються, як тільки оплата закінчиться.
Занклювання
Виберіть Аннулируйте абонентство і підтвердіть. Ви зберігаєте свій план до кінця терміну, який ви заплатили; на сторінці рахунку з'ясується дата. Після цього ваш рахунок переходить на безкоштовний план.
Що станеться з вашими резюме
Ваші резюме ніколи не видаляються, коли план закінчується. Платіжні функції припиняються: наприклад, резюме з використанням шаблонів Pro все ще відкрито і редагується, але для експорту потрібно безкоштовний шаблон або платний план.