На сторінці Сигурність рахунку відображається кожна пристрої, що зареєстровані на вашому рахунку, і послуги, з якими ви можете зареєструватися.
Де ви зареєстровані
Кожна сесія показує пристрій, коли він був останній раз активний і як ви зареєструвалися. Виберіть Закликнутися для завершення однієї сесії, або Закликнутися з усіх інших пристроїв для збереження тільки той, який ви використовуєте.
Якщо ви побачите пристрій, який ви не розпізнаєте, підпишіть його і негайно змінить пароль.
З'єднані рахунки
Підключіть Google або Facebook для входу одним натиском. Виберіть Звідключити для видалення однієї. Зберігайте хоча б один спосіб входу, наприклад пароль, перед тим, як відключити останню послугу.